Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

V úterý 18. září došlo na silnici č. I/3 ke střetu osobního vozidla s motocyklem. Motorkář byl s těžkým zraněním letecky transportován do nemocnice v Praze

BENEŠOVSKO – Okolnosti této dopravní nehody nejsou zcela jasné. Policisté tak žádají svědky celé události o pomoc a spolupráci. 

Minulý týden řešili benešovští policisté několik tragických dopravních nehod.  Svou daň si vyžádala také jedna z nejrizikovějších silnic číslo I/3 nebo-li E55. Na této komunikaci došlo v úterý 18. září letošního roku v 19:40 hodin k vážné dopravní nehodě. Řidička v osobním vozidle tovární značky Volvo XC 70, barva – šedá metalíza, jela ve směru na Tábor. V místech sjezdu na obec Benešov, na křižovatce ,,Červené Vršky“ , se při odbočování vlevo střetla s protijedoucím motocyklem výrobní značky Yamaha FZS 1000. Řidič na motorce při střetu utrpěl vážná zranění, se kterými byl letecky transportován do jedné z pražských nemocnic.

Celou událost nyní vyšetřují benešovští kriminalisté. Jelikož okolnosti dopravní nehody nejsou zcela jasné, obracejí se tak na veřejnost se žádostí o pomoc. Žádají tak všechny svědky dopravní nehody, kteří by svou výpovědí mohli přispět k objasnění celé události, aby je kontaktovali. Jakékoliv poznatky a informace kriminalisté přijmou na telefonním čísle 974 871 326, anebo prostřednictvím linky tísňového volání 158. Za spolupráci děkujeme.

nprap. Bc. Veronika Čermáková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
24. září 2018

vytisknout  e-mailem