Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

V obci Višňová - Poustka se pokusil někdo odcizit traktor

LIBERECKO - Z 28. na 29. března 2016 se v obci Višnová - Poustka na Frýdlantsku vloupal neznámý pachatel do kabiny traktoru John Deere, se kterým chtěl odjet. 

Frýdlantští policisté pátrají po neznámém pachateli, který se během pondělní noci z 28. na 29. března 2016 vloupal v obci Višňová - Poustka do traktoru zn. John Deere 6150R, zelené barvy, se kterým měl v úmyslu odjet. Pachatel vnikl po odstranění visacího zámku u vjezdové brány do areálu soukromé firmy, kde následně vnikl do zaparkovaného traktoru. Uvnitř kabiny dále poškodil spínací skříňku, kdy se mu ale naštěstí s traktorem nepodařilo z místa odjet. Přesto neodešel z místa s prázdnou. Odnesl si aspoň autorádio zn. Pioneer a nářadí. Soukromé firmě tak způsobil předběžnou škodu 30 tisíc korun. 

Policisté již v dané věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a ze spáchání přečinu neoprávněného užívání cizí věci ve stadiu pokusu. Nyní budou vyhodnocovat zajištěné stopy a provádět šetření v blízkém okolí. V případě, že se jim pachatele podaří dopadnout, hrozí mu v tomto případě až dvouletý trest vězení.
 

30.3.2016
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí 

vytisknout  e-mailem