Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

V noci se vloupal do lékárny, policistům neutekl

ZLÍNSKO: Mladému muži hrozí dva roky ve vězení. 

Dramatické okamžiky zažili v noci na dnešek policisté z Napajedel, Zlína i Otrokovic při zadržování mladého muže, který se střešním oknem vloupal do lékárny v Napajedlech. Skončil v policejní cele. Je podezřelý z krádeže a trestné činnosti na úseku drog. V rejstříku trestů nemá dosud žádný záznam.

Krátce po třetí hodině ráno vyslal operační důstojník dostupné policejní hlídky do Napajedel, kde mělo podle oznámení bezpečnostního pracovníka dojít ke vloupání do lékárny. Po příjezdu k objektu viděl uvnitř lékárny světelný kužel svítilny, proto raději hned zavolal policii.

Policisté zkontrolovali okolí lékárny, aby zjistili, zda je objekt narušený. Narušení nezjistili, ale uslyšeli zvuky ze střechy budovy, kde záhy uviděli postavu muže v tmavém oblečení s kapucí. Jakmile muž spatřil policisty, utíkal před nimi nejprve po střeše, ale i poté, co seskočil na zem. Výzev k zastavení nedbal. Policisté muže dostihli a omezili na osobní svobodě.

Zjistili, že se jedná o jednadvacetiletého muže z obce na Zlínsku. K policistům se choval arogantně a vulgárně. Přiznal se, že se do lékárny vloupal střešním oknem a ukradl různé druhy léků. Policisté našli u něj v batohu celkem 37 krabiček léků.

https://youtu.be/induyG68wMQ

8. února 2023, por. Bc. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem