Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

V kabele bylo zboží za tisíce

MOST - Dvojice sportovní obuv a oděvy chtěla odcizit v prodejně; Šel z hospody a hodil kámen na auto; Přišli o mobily. 

Na policejním oddělení v Mostě o víkendu skončila povedená dvojice, která měla krást v obchodě se sportovním zbožím. Žena si v kabince zkoušela několik věcí, její druh jí následně přinesl další obuv i oblečení. V její kabele skončily tři páry sportovní obuvi, bunda, kalhoty i ponožky, vše v celkové hodnotě 5 113 korun. Pracovníci prodejny oba podezřelé zadrželi při opouštění obchodu a pár si na místě převzala policie. Odcizené věci byly vráceny zpět prodejně. Policie našla v tašce ženy i drobné nářadí, které zajistila. Inspektor ještě včera 32leté ženě z Mostu a 41letému muži z Chomutova sdělil podezření ze spáchání přečinu krádeže. Věc je šetřena ve zkráceném přípravném řízení.

Z hospody ho vykázali, vedle na parkovišti poškodil auto
Na slušné chování zřejmě pozapomněl 24letý cizinec. Ten měl v neděli po půlnoci v obci na Litvínovsku poškodit kamenem okno u zaparkovaného vozidla značky Škoda. Muž byl před tím v jedné tamní restauraci, odkud byl pro nevhodné chování vykázán. Údajně ve vzteku následně sebral kámen a ten hodil na vozidlo. Poté odešel ke své známé, kde nyní přebývá. Tam ho po pár minutách dostihli policisté, kteří ho zadrželi. Muž se odmítl podrobit dechové zkoušce na alkohol. Policisté ho umístili v cele a následně mu sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže a poškození cizí věci. Z vozidla měl podezřelý cizinec odcizit různé doklady.

O mobily přišli v baru, restauraci, prodejně i v bytě
Policisté šetří několik případů krádeží mobilních telefonů, ke kterým došlo o víkendu. Neznámý lapka se v mostecké restauraci zmocnil mobilu, který si jeho majitel odložil na stůl.  Škodu poškozený vyčíslil na částku osm tisíc korun. Jiný zloděj si cizí mobil přivlastnil v sobotu o půlnoci v jednom baru v Mostě a ten odcizil z kapsy oděvu, který měl poškozený na sobě. Cena aparátu byla odhadnuta na částku 20 000 korun. Mobil měl zmizet i z bytu, kam se vloupal neznámý pachatel. K vloupání došlo v obci Most. Poslední krádež policie zaznamenala v mosteckém obchodním domě, kde nějaký nenechavec ze stolu v prodejně sebral odložený telefon v hodnotě 13000 korun.

nprap. Ludmila Světláková
Most 4. června 2018

vytisknout  e-mailem