Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

V jízdě už nepokračovali

DĚČÍN - Do cesty jim vstoupila policejní hlídka ... 

Test jí odhalil

DĚČÍN – Třiadvacátého září letošního roku skončila v rukou místních strážců zákona pětadvacetiletá řidička modrého Roveru. V rámci silniční kontroly na Ústecké ulici v Děčíně policisté zjistili, že žena má vyslovený zákaz řízení motorových vozidel od června letošního roku. Navíc byla vyzvána k orientačnímu testu na drogy, který vzápětí poukázal na přítomnost pervitinu v těle kontrolované. Událost policisté šetří s ohledem na přečin maření výkonu úředního rozhodnutí a současně i na přestupek v dopravě.

Život zůstal ušetřen

RUMBURK – Policisté z Rumburku vyjížděli letos 24. září  k případu zřícení části domu v Horské ulici v Rumburku. Na místě události zasahovali policisté společně s hasiči HZS Varnsdorf  a SDH Rumburk. Prostor obytného domu a jeho přilehlé okolí bylo prohledáno pomocí termovize a policejního psa, který je speciálně vycvičen  k vyhledávání osob v sutinách. Sobotní nepříjemnost se obešla bez ztrát na životech. Škody na majetku zatím nejsou známy. Obyvatelce poničeného domu  bylo ze strany vedení města přislíbeno náhradní bydlení. Sobotní nepříjemnost policisté prověřují i s ohledem na přečin obecného ohrožení z nedbalosti.

Sušinu vzali  s sebou

DĚČÍN – Na půdě v jednom z děčínských obytných domů bylo nalezeno zdejšími návštěvníky několik balíčků sušené rostliny. Oznamující se domníval, že jde o marihuanu. Na místo vyjel policejní technik, který provedl ohledání místa činu a netradiční nález zajistil. Svou vahou lehce přesahoval jeden kilogram čisté váhy. Vzhledem k zajištěným věcem a zjištěným okolnostem policisté případ prověřují  s ohledem na přečin přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu.  

Čeká ho oprava

ŠLUKNOV – Dvaadvacetitisícovou škodu utržil majitel osobního automobilu zn. Hyundai Tucson, který vůz nechal během letních prázdnin odstavený na Náměstí Míru ve Šluknově. Jeho majitele čeká výměna zadního nárazníku s čidlem a oprava laku na přední kapotě, jež je promáčklá. Šluknovští policisté šetří letní nepříjemnost s ohledem na přečin poškození cizí věci.

Byl pod vlivem

DĚČÍN - Následkům přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky čelí od čtyřiadvacátého září letošního roku sedmačtyřicetiletý řidič motorového vozidla. Policisté jej kontrolovali v děčínské  Pohraniční ulici v časných ranních hodinách. Ukázalo se, že muž byl pod vlivem alkoholu. O několik hodin později si ústy policejního inspektora vyslechl sdělení podezření ze spáchání přečinu, který ho může připravit až o jeden rok pobytu na svobodě.

Děčín, 26. září 2016 

nprap.  Petra  Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín
E-mail : krpulk.kr.pis.decin@pcr.cz
Tel.:  974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem