Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

V batohu měl 29 krémů

MOST - Chtěl je v obchodě ukrást; Nechtělo se mu do basy; Policie v bytě zabavila sáčky s pervitinem. 

Nechtělo se mu do basy
Policie v Mostě obvinila z přečinu maření úředního rozhodnutí a vykázání 22letého muže z Mostu. Ten si převzal výzvu okresního soudu k nastoupení výkonu trestu s daným termínem. Ten však bez vážného důvodu nenastoupil. Okresní soud následně vydal příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody. Policie muže vypátrala v Mostě v ulici V. Talicha, omezila ho na svobodě a následně ho předala pracovníkům věznice.

Krémy z batohu putovaly zpět do prodeje
Na nákup za pět prstů vyrazil do jednoho litvínovského supermarketu 45letý muž z Litvínova. V prodejně si do svého batohu měl dle šetření policie ukrýt 29 kusů krabiček s krémem. Poté prošel pokladnami a za zboží jaksi zapomněl zaplatit. Daleko nedošel. Už na něj čekal pracovník ostrahy, který ho zadržel a předal policii. Lup v hodnotě 2 300 korun byl zajištěn a vrácen zpět do prodeje. Muž už v minulosti kradl a byl za to odsouzen. Policie mu sdělila podezření ze spáchání přečinu krádeže.

Doma měl pervitin, policie ho zabavila
Mostečtí policisté z toxi týmu obvinili z přečinu přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu 42letého muže z Mostu. Ten měl v bytě na sídlišti Zahradní v Mostě přechovávat drogu pervitin. Zjistili to kriminalisté, kteří u muže v bytě provedli domovní prohlídku. Při ní policisté zajistili tři plastové sáčky s obsahem blíže nezjištěné látky. U jednoho z nich byla provedena orientační detekce, kdy detekovaná látka vykazovala přítomnost metamfetaminu. Zajištěná látka byla odeslána na odbornou expertizu. Obviněný Mostečan je stíhán na svobodě a v případě odsouzení ho může soud potrestat až pětiletým trestem odnětí svobody.

nprap. Ludmila Světláková
Most 17. 9. 2018 

vytisknout  e-mailem