Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

V baru si vytipoval cizince

MOST - Venku ho okradl o peníze; Hráči v herně odcizil lístek s výhrou. 

Hráči ukradl lístek s výhrou
Mostečtí policisté sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže 28letému muži z Mostu. Ten měl již v březnu být přítomen v jedné mostecké herně, kde měl jednomu hostu odcizit výherní lístek. Využil situace, kdy výherce šel sdělit radostnou událost o výhře obsluze a lístek ponechal v herním automatu. Podezřelý muž ho měl vzít a schovat do nohavice. Poté co zjistil, že na něj padá podezření, tak ho odhodil za květináč a z herny odešel. Herní lístek byl nakonec nalezen a výherce si tak mohl svoji výhru ve výši sedmi tisíc korun vyzvednout. Mostečan měl krást i v obchodě, kde snědl nejprve oplatku a poté si ukryl pod bundu zubní kartáček v hodnotě 399 korun. Byl zadržen ostrahou a předán policii. Už v minulosti kradl a byl potrestaný.

Mostečan si v restauraci vytipoval cizince, toho pak venku okradl o peníze
Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu krádeže 41letého muže z Mostu. Ten měl koncem března okrást postaršího cizince. Oba byli v jedné mostecké restauraci, kde si obviněný poškozeného zřejmě vytipoval. Poté, co cizinec vyšel z objektu ven, obviněný k němu přistoupil zezadu a ze zadní kapsy oděvu mu odcizil bez použití násilí peněženku. Pak z místa činu utekl. Okradený muž se ho snažil doběhnout, při pronásledování však zakopl a upadl na zem a způsobil si drobná zranění. I když policie muže vypátrala poměrně brzy, Mostečan stihl ještě týž den po krádeži peníze utratit v hernách. Poškozený muž odhadl škodu na částku 30 tisíc korun. Mostečan mu odcizil eura, české peníze a osobní doklady. Ty nalezeny nebyly.

Vloupal se do cizího bytu a tam kradl
Policie v Hamru sdělila ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže a porušování domovní svobody 29letému muži z Litvínova. Ten měl v obci na Litvínovsku vniknout v jednom domě do bytu za použití násilí a uvnitř měl odcizit mobilní telefon, klíče a herní konzoli s hrami. Poškozenému majiteli tak muž způsobil škodu ve výši 6 600 korun. Odcizená konzole byla nalezena.

Mladý řidič měl pozitivní test na drogy
Policisté hlídkové služby včera pozdě v noci zastavili řidiče osobního vozidla v ulici Hřbitovní. Řidič neměl při jízdě zapnutá světla. Policisté po kontrole dokladů u řidiče provedli dechovou zkoušku na alkohol, která byla negativní. Následně přistoupili k provedení testu na návykové látky, neboť pojali podezření, že muž je pod vlivem drog. Test byl pozitivní na amfetamin a metamfetamin. Motorista se podrobil lékařskému vyšetření. Policisté obvodního oddělení Most 25letému řidiči z Mostu sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

nprap. Ludmila Světláková
Most 25. dubna 2018

vytisknout  e-mailem