Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

V baru přebrala a napadala servírku

NÁCHODSKO – Výtržnice dokonce házela židlí. 

alkoholIlustrační foto/Policie ČRPřílišné popíjení alkoholických nápojů se může jejich konzumentům vymknout z kontroly a pak vyvádějí věci, na něž by později raději zapomněli. Své o tom vědí například barmani a barmanky, kteří mnohdy návštěvníkům, kteří "přebrali", musí čelit. V letních měsících pak počet opilců ještě stoupá.

Přemíra alkoholu v minulých dnech zcela evidentně  vůbec nesvědčila jedné z návštěvnic baru v Novém Městě nad Metují.  Třicetidevítiletá žena tam kolem třetí hodiny ráno nejprve začala častovat servírku velmi sprostými výrazy, pak se dokonce po ní pokusila hodit za bar židlí. Naštěstí ale nikoho a nic netrefila. Dalším hostům se ještě před příjezdem policejní hlídky podařilo opilou agresivní návštěvnici zklidnit, takže už ve svých výpadech dál nepokračovala. 

Incident by se ale ženě nemusel vyplatit,  policisté jej prověřují jako přečin výtržnictví a za hrubou neslušnost na místě veřejně přístupném jí hrozí až dvouletý trest odnětí svobody. Stejný trest hrozí i všem ostatním agresivním opilcům, co pod vlivem alkoholu napadají jiné. Požití alkoholu totiž není žádnou polehčující okolností!

por. Mgr. Eva Prachařová
28. 7. 2017 v 12:15

vytisknout  e-mailem