Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

V areálu unikl čpavek

CHOMUTOV - Závada byla odstraněna, všichni jsou v pořádku doma, Našel, nevrátil...... 

Unikl čpavek

Od šesté hodiny ráno dnes zasahovali policisté a hasiči v areálu SD Arény na Mostecké ulici v Chomutově.  V prostoru strojírny došlo k úniku čpavku. Celý prostor byl uzavřen a z přilehlých domů, z hotelu v areálu, z Aquaparku a z blízkých zahrádek bylo evakuováno více než 100 lidí. Kolem půl deváté se podařilo únik čpavku zastavit a všichni se mohli postupně vrátit zpět do svých domovů. Zároveň byl obnoven provoz Aquaparku. Ke zranění osob nedošlo, nikdo nebyl převezen na ošetření. Škoda bude upřesněna dodatečně, co únik zapříčinilo je předmětem dalšího vyšetřování.

Našel, nevrátil

Ze zatajení věci obvinili kriminalisté 25letého muže z okresního města. V listopadu loňského roku měl najít  na parkovišti v Jirkově na vozovce volně ležící mobilní telefon. Přístroj v hodnotě 7 tisíc korun neodevzdal, ale naopak si ho nechal a dál používal pro vlastní potřebu. Obvinění si převzal, v případě odsouzení mu nyní hrozí až roční pobyt ve vězení.

Pozor na telefony

V pondělí navštívila poškozená ve večerních hodinách bar v centru města.  Svůj mobilní telefon si odložila na stůl a následně mu nevěnovala pozornost. Této skutečnosti kdosi využil a přístroj za téměř 23 tisíc korun odcizil. Ženě pak nezbylo nic jiného než se obrátit na místní oddělení policie a krádež oznámit.

Dvě promile

Včera, ve večerních hodinách zadrželi policisté v Kadani 33letého muže. Jako řidič osobního vozidla projížděl ulicí Golovinova a byl kontrolován. Zřejmě před jízdou dost popíjel alkoholické nápoje, neboť následně provedená dechová zkouška byla pozitivní. Přístroj naměřil 1,92 a následně 2,01 promile. S výsledkem muž souhlasil, bude se zodpovídat z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

19. dubna 2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207    

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cv

vytisknout  e-mailem