Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Viník dopravní nehody z místa ujel

HORŠOVSKÝ TÝN - Policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky události. Mohli by svými informacemi objasnit totožnost řidiče, který neposkytl zákonnou součinnost. 

     Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody. Svědci by svými informacemi mohli pomoci objasnit průběh a příčinu této dopravní nehody a totožnost neznámého řidiče. K dopravní nehodě došlo dne 17. července 2016 v době od 09:50 hodin do 11:30 hodin v obci Horšovský Týn v ulici Masarykova před bytovým domem č. p. 279. Dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem narazil do zadní části zaparkovaného vozidla tovární značky Hyundai I 40. Neznámý řidič po dopravní nehodě neprodleně nezastavil vozidlo, s majitelem vozidla si navzájem neprokázal svou totožnost, nesdělil údaje o vozidle, se kterým měl účast na dopravní nehodě, nesepsal společný záznam o dopravní nehodě a z místa odjel.
     Svědci výše popsané události, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
22. července 2016

vytisknout  e-mailem