Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pracovní setkání

PLZEŇSKÝ KRAJ - Do realizace projektu „Stop drogám před školou“ v roce 2015 se připojí i základní školy v teritoriu Městského obvodu Plzeň 1.  

     Dne 18. února 2015 se konalo pracovní setkání zástupců Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje a zástupců Magistrátu města Plzně. Z řad policistů se setkání zúčastnil vedoucí odboru služby pořádkové policie plk. Mgr. František Vítek, vedoucí oddělení služební kynologie mjr. Mgr. Bc. Rudolf Kvanta, vedoucí obvodního oddělení Vinice npor. Ing. Bc. Jiří Krobot a vedoucí obvodního oddělení Plzeň 1 npor. Bc. Daniel Vlnas.  Ze zástupců Magistrátu města Plzně se jednání zúčastnila náměstkyně primátora města Plzně Bc. Eva Herinková a místostarosta Městského obvodu Plzeň 1 Jiří Uhlík MBA. Nechyběli ani ředitelé všech základních škol z Městského obvodu Plzeň 1.
 
   Policisté všechny přítomné seznámili s prezentací závěrečné zprávy projektu „Stop drogám před školou“ za uplynulý rok 2014. Vzhledem k zájmu pracovníků Městského obvodu Plzeň 1 a ředitelů základních škol se policisté dohodli na vzájemné spolupráci v oblasti drogové problematiky mládeže.       
   
   S ohledem na vyhodnocení projektu a zájem školských zařízení budou policisté ve vybraných lokalitách Plzeňského kraje pokračovat i nadále. Do realizace projektu „Stop drogám před školou“ v roce 2015 se tak připojí i základní školy v teritoriu Městského obvodu Plzeň 1.
 
por. Ivana Jelínková, DiS.
19. února 2015

vytisknout  e-mailem