Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Neoprávněně užíval cizí majetek, pomozte nám dopadnout pachatele

PLZEŇ VENKOV – Policisté z obvodního oddělení Třemošná šetří případ neoprávněného užívání cizí věci. Nepotkali jste někde na cestě zelené Twingo a máte to natočené na autokameře? Pomozte nám dopadnout pachatele. 

Policisté z obvodního oddělení Třemošná šetří případ neoprávněného užívání cizí věci. Dosud neznámý pachatel neoprávněně užíval v době od 23. do 24. července 2020 vozidlo značky Renault Twingo, zelené barvy, které stálo neuzamčené před domem v obci Zruč-Senec. Vozidlo se naštěstí po několika hodinách našlo odstavené na lesní cestě asi 300 metrů za Dolanským mostem ve směru jízdy na obec Chrást. Automobil si našel sám majitel, který ho potkal v protisměru, když jel na své motorce z obce Dolany do obce Zruč. Neváhal a začal vozidlo sledovat. Na chvíli ho ztratil z dohledu. Následně si ovšem všimnul, že jeho zelené Twingo stojí zaparkované na kraji lesa. Dosud neznámý pachatel si z auta odnesl ,,pouze“ registrační značky a klič od vozidla.

Žádáme všechny řidiče, kteří  dne 24. července 2020 projížděli v odpoledních hodinách výše uvedeným úsekem a měli ve svém vozidle zapnuté záznamové zařízení, aby zavolali na bezplatnou linku 158 nebo se osobně dostavili na nejbližší obvodní oddělení policie a poskytli pořízené záznamy k dalšímu vyhodnocení.

nprap. Michaela Raindlová
30. července 2020

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem