Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Domažličtí dopravní policisté hledají svědky

Další řidiči na Domažlicku ujeli od nehod 

Domažličtí policisté hledají svědky dopravních nehod, které se staly na Domažlicku. V prvém případě se jedná o nehodu, která byla policistům oznámena 23. prosince letošního roku a stala se 30. listopadu 2010 kolem 00:05 hod. v obci Semošice na silnici I. třídy číslo 26 před domem č. p. 34. Po uvedené komunikaci jel ve směru od obce Křenovy na obec Horšovský Týn dosud neznámý řidič, který s nezjištěným vozidlem vyjel mimo komunikaci a narazil přitom do zdi domu, okapového svodu, plastové odpadové roury, plechového krytu propanbutanové lahve s připojením a poškodil přitom i obrubník. Řidič následně z místa nehody ujel, aniž by dopravní nehodu oznámil policii. Na základě ohledání místa dopravní nehody, zjištěných stopa a zajištěných částí neznámého vozidla by se zřejmě mělo jednat o vozidlo Audi šedé barvy.
Druhá dopravní nehoda, kdy policisté žádají veřejnost o pomoc, se stala 26. prosince 2010 kolem 10:10 hod. v obci Kdyně. Z ulice Na Koželužně, což je vedlejší pozemní komunikace, couval dosud neznámý řidič do křižovatky s ulicí Mlýnská a přitom nedal přednost v jízdě osobnímu vozidlu Volkswagen Passat, který křižovatku projížděl po hlavní komunikaci ve směru od ul. Americká. Neznámý řidič po střetu s druhým vozidlem nezastavil a z místa nehody odjel. V případě neznámého vozidla by se pravděpodobně mohlo jednat o osobní vozidlo Škoda Felicia tmavě modré barvy.

Policisté proto žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakékoliv informace k uvedeným dopravním nehodám, které by napomohly jejich řádnému prošetření a ustanovení řidičů, aby neprodleně kontaktovali Policii ČR, Územní odbor Domažlice – dopravní inspektorát, tel.: 974 331 255, 974 331 251 nebo 974 321 082. Informace mohou také podat na linku tísňového volání 158.

por. Bc. Dagmar Jersáková
27. 12. 2010
 

vytisknout  e-mailem