Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Hledáme svědky nehody

TEPLICKO - Řidič naboural a ujel; Vloupání do školy; V Bílině zmizelo auto. 

Hledáme svědky nehody

     Žádáme občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo dne 14. února 2019 kolem 17:00 hodin v Teplicích, ul. Masarykova třída u Domu dětí a mládeže. Neznámý řidič měl vyjíždění z parkoviště poškodit levou zadní část vozidla Peugeot zaparkovaného při pravém okraji komunikace a z místa odjet. Podle svědků dopravní nehody by se mohlo jednat o vozidlo typu SUV hnědé barvy, zřejmě zn. Hyudai. Toto vozidlo by mělo být poškozeno na pravém boku. Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

Vloupání do školy

     Z přečinu krádeže je podezřelý neznámý pachatel, který se v Bílině vloupal do školy. Ze skříňky v prostorách tělocvičny pak odcizil boxerské vybavení přibližně za tři tisíce korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin, za který trestní zákoník stanoví až dvouletý trest odnětí svobody.

V Bílině zmizelo auto

     O auto v hodnotě devadesát tisíc korun přišel muž, který zaparkoval před místem bydliště v Bílině. Neznámý pachatel zřejmě v průběhu noci auto odcizil, policisté případ prověřují jako přečin krádeže a po vozidle i pachateli, kterému hrozí až pětileté vězení, intenzivně pátrají.

22. února 2019, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem