Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ukradené nářadí

TEPLICKO - Vloupání do stavební buňky; Alkohol chtěl prodat a další zprávy. 

Ukradené nářadí

     Trnovanští policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Proboštově vloupal do stavební buňky. Po rozbití okna vnikl dovnitř a odnesl si úhlové brusky, prodlužovací kabely a další stavební materiál v celkové hodnotě kolem padesáti tisíc korun. Pokud se podaří zloděje dopadnout, bude se zodpovídat z přečinu krádeže.

Alkohol chtěl prodat

     Lahev rumu za více jak jedenáct set korun ukradl v teplickém supermarketu 23letý recidivista. V minulosti třikrát trestaný muž chtěl alkohol zpeněžit, byl ale zadržen pozorným pracovníkem ostrahy, policisté lapkovi sdělili podezření z přečinu krádeže, za který by ho mohl soudce poslat až na tři roky za mříže.

     Stejný trest hrozí i 26letému muži, který včera v podvečer odcizil v teplickém hobby marketu bazénovou chemii v hodnotě necelých čtyři sta korun. Zboží si dal do kapsy u kalhot a bez zaplacení prošel pokladní zónou, kde ho chytila ostraha. I on už se v minulosti několikrát dostal do křížku se zákonem, stejně jako první lapka bude na soud čekat na svobodě.

Vloupání do restaurace

     Z přečinu krádeže je podezřelý neznámý pachatel, který se v Teplicích vloupal do restaurace. Dovnitř vezl oknem a odcizil pokladnu s finanční hotovostí, alkohol, cigarety a vrtačku, následně vypáčil pokladnu automatu na šipky, odkud odcizil mince. Celková škoda byla vyčíslena na necelých padesát tisíc korun, pachateli hrozí v případě dopadení až dva roky vězení.

Hledáme svědky nehody

     Žádáme občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo 12. ledna 2018 kolem 9:50 hodin v Teplicích na Masarykově třídě. Neznámý řidič naboural vozidlo Škoda Rapid červené barvy a z místa odjel, aniž by splnil povinnosti dané zákonem. Podle svědků pravděpodobný viník nehody řídil vozidlo tov. zn. Volkswagen tmavě modré barvy, staršího typu, tvar dodávky s registrační značkou Ústeckého kraje, vozidlo je zřejmě poškozeno na pravé straně ve výšce 40 - 70 cm nad zemí. Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

16. 1. 2018, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem