Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ukradená kola

TEPLICKO - Hned tři lidé přišli o svá kola; Zmizel mobil a čistič; Nezamkl auto a přišel o tašku. 

Ukradená kola

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Košťanech vloupal do suterénu činžovního domu. Ze sklepní kóje odcizil horské kolo v hodnotě patnáct tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže.

     O kolo v hodnotě šestnáct tisíc korun přišel i muž, který nechal v Řetenicích bicykl přes noc v nosiči na tažném zařízení svého auta. Využil toho neznámý lapka, který je podezřelý z přečinu krádeže, v obou případech hrozí pachatelům v případě dopadení až dva roky za mřížemi.

     Stejný trest hrozí i dalšímu zloději, který u Lahoště využil nepozornosti mladíka, který se s kamarády koupal ve Vápence, a odcizil mu nezamčené kolo v hodnotě deset tisíc korun.   

Zmizel mobil a čistič

     Až dva roky za mřížemi hrozí zatím neznámému pachateli, který v katastru Háje u Duchcova vnikl do nedostatečně zajištěného areálu, kde v jedné z budov mobilní telefon a vysokotlaký čistič, celkem způsobil škodu přes 47 tisíc korun. Policisté případ prověřují jako přečin krádeže a po pachateli i odcizených věcech pátrají.

Nezamkl auto a přišel o tašku

     O tašku s penězi, doklady a platebními kartami přišel muž, který si v Duchcově nezamkl své vozidlo. Zřejmě ho nezabezpečil poté, co do něj s kolegy nakládali věci, čehož využil neznámý lapka, který z něj tašku ukradl. Celkovou škodu oznamovatel vyčíslil na více jak 15 tisíc korun, policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečiny krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

4. 6. 2018, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem