Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Řidič přehlédl cyklistku

LITOMĚŘICE - Žena při pádu na vozovku utrpěla těžké zranění; další info... 

Seniorka utrpěla těžké zranění
V pátek odpoledne ve Štětí nedal přednost 76leté cyklistce řidič nákladního automobilu. Když vyjížděl po vedlejší silnici z parkoviště u firmy Mondi, přehlédl ženu jedoucí na kole po hlavní komunikaci. Při nárazu spadla řidička na vozovku a utrpěla těžké zranění. Záchranná služba ji převezla do roudnické nemocnice, kde byla hospitalizovaná. Policisté u řidiče nákladního automobilu provedli dechovou zkoušku, která byla negativní. Při dopravní nehodě nevznikla žádná škoda na vozidlech ani na věcech cyklistky. Řidič nákladního automobilu čelí podezření z trestného činu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti. Příčiny a okolnosti jsou dalším šetřením policie.

Hotelový zloděj
Velmi nepříjemné probuzení zažili v sobotu ráno návštěvníci hotelu Labe v Litoměřicích. V době když spali, vnikl do jejich pokoje zloděj a odcizil jim odložené věci. Muž se ženou přišli o doklady, peníze, mobilní telefony a platební karty. Odnesl si z pokoje věci v hodnotě přesahující 12 000 Kč. Dosud neznámý pachatel čelí podezření z trestných činů krádeže, porušování domovní svobody a z neoprávněného užívání cizí věci. Policie po něm pátrá.
 

Zloděj „vybílil“ sklad
V sobotu odpoledne čekalo nemilé překvapení nájemníka litoměřického bytu v Revoluční ulici. Když v šestém patře panelového domu vstoupil do jindy uzamčeného skladu tak zjistil, že v něm řádil zloděj. Sklad doslova vybílil. Lyže, lyžařské boty, obaly na lyže a lyžáky, lyžařské hůlky, reproduktory k PC a další cenné věci byly pryč. Zloděj si odnesl věci za více než 20 000 Kč. Nechal po sobě pouze poškozenou petlici na vstupních dveřích, která byla před krádeží uzamčena visacím zámkem. Případ šetří Obvodní oddělení PČR Litoměřice.

26.4.2010; por. Ing. Alena Romová
 

vytisknout  e-mailem