Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pozitivní testy

CHOMUTOV - Test prokázal návykové látky, Společně v dílně 

Pozitivní testy

Hlídka policistů kontrolovala v pondělí večer poblíž Kamencového jezera v Chomutově projíždějící vozidlo Citroën Xsara. 39letý řidič se podrobil orientačnímu testu na přítomnost zakázaných látek. Byl pozitivní na zakázanou látku Cannabis.

O několik hodin později byl obdobné kontrole podroben i 30letý obyvatel Jirkova na Černovické ulici, kde jel s vozidlem Seat Cordoba. U něj byl test pozitivní na Amfetamin/ Metamfetamin. Oba dva se podrobili odběru krve, o dalším bude rozhodnuto na základě výsledků rozboru.

Společně v dílně

Dva muži ve věku 28 a 29 let z Chomutova vnikli minulý týden do objektu místní firmy. Dostali se až do haly odkud sebrali vrtačky a další nářadí. Poškozená firma vyčíslila škodu na téměř 16 tisíc korun. Oběma již policisté sdělili podezření z krádeže, vyšetřování nadále pokračuje.

Zasahoval pyrotechnik

V lesním prostoru, poblíž obce Výsluní nalezl oznamovatel v neděli dopoledne neznámé předměty připomínající munici. Na místo nálezu se dostavili policisté z Vejprt a přivolán byl také policejní pyrotechnik. Po ohledání stanovil, že se jedná o dva nevystřelené dělostřelecké náboje z druhé světové války. Náboje zajistil a odvezl k likvidaci. Ke škodě ani ke zranění osob nedošlo.

19. října 2017

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207 

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem