Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pozitivní test

CHOMUTOV - Test potvrdil užívání návykových látek, Napadal přítelkyni...... 

Hlídka chomutovských policistů kontrolovala ve středu ve večerních hodinách motorové vozidlo v Bezručově ulici. Alfu Romeo řídil 22letý obyvatel okresního města. Součástí kontroly byl i orientační test na přítomnost zakázaných látek. Ten byl tentokrát pozitivní na látku Cannabis. Muže policisté převezli na odběr krve, o dalším postupu bude rozhodnuto na základě zjištěných výsledků.

Napadal přítelkyni

Chomutovští policisté vyšetřují incident v Beethovenově ulici. Včera ve večerních hodinách 25letý muž z Jirkova napadal v jednom z bytů svoji přítelkyni. Ženu urážel nejen slovně, ale i několikrát do ní strčil. Ke zranění naštěstí nedošlo. Muže pod vlivem alkoholu hlídka zajistila, uvedené jednání bylo vyhodnoceno jako přestupek proti občanskému soužití.

Poškozené auto

V Klášterci nad Ohří pátrají policisté po totožnosti zatím neznámého vandala, který v Lesní ulici poškodil zaparkované vozidlo. Majitel automobil zaparkoval ve středu večer a do druhého dne kdosi propíchal všechny čtyři pneumatiky a poškrabal i lak na vozidle. Oprava bude drahá, škoda byla vyčíslena na nejméně 12 tisíc korun. Uvedené jednání policisté vyšetřují jako trestný čin poškození cizí věci.

 17. února 2017

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tle. 974 433 207

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem