Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Poškozené pneumatiky

CHOMUTOV - Vandal poškodil u zaparkovaných aut pneumatiky, Vnikl do firmy.... 

Vandal poškodil pneumatiky

Chomutovští policisté pátrají po totožnosti neznámého vandala, který ve městě, v noci ze soboty na neděli, poškodil zaparkovaná vozidla. V Klicperově ulici propíchal pneumatiky u pěti zaparkovaných vozidel. V ulici Matěje Kopeckého ve stejném jednání pokračoval. Poškodil další pneumatiky u tří vozidel. Další poškození se ozvali z Bezručovy ulice, kde vandal opět propíchal pneumatiky u čtyř aut. Majitelé vyčíslili škodu na necelých 20 tisíc korun. Uvedené jednání policisté vyšetřují jako trestný čin poškození cizí věci. Žádáme případné svědky, kteří si všimli v uvedenou dobu nějakého podezřelého jednání ve zmíněných ulicích, aby zavolali přímo na stálou službu OOP Chomutov Černovická – tlf. 974 447 700 a poskytli své svědectví. Děkujeme za spolupráci.

Vnikl do firmy

41letý muž je podezřelý z pokusu krádeže. Včera nad ránem byl zadržen krátce poté, co vnikl do budovy firmy v obci Spořice. Jistě nepočítal, že se na místě tak záhy objeví hlídka policie. Všechny věci zůstaly na svých místech, poškozením zařízení vznikla škoda za jeden tisíc korun. Při následném vyšetřování policisté zjistili, že za krádeže byl odsouzen již v roce 2014. Ve vyšetřování nadále pokračují chomutovští policisté.

Další alkohol

Na ulici Lipská kontrolovali policisté projíždějící motorové vozidlo Opel Zafira. Auto řídil 34letý obyvatel okresního města. Provedená dechová zkouška byla pozitivní, muž nadýchal 2 a následně 2,17 promile. V jízdě dál nepokračoval, přišel o řidičské oprávnění a navíc se bude zodpovídat z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Vyšetřují dopravní policisté. 

UPOZORNĚNÍ

Dne 29. a 30. září 2016 nebudu přítomna na pracovišti. S dotazy k aktuálnímu nápadu se prosím obracejte na paní Střelcovou z oddělení tisku a prevence Louny – tlf. 974 437 207 nebo 724 155 239.

 

27. září 2016

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tle. 974 433 207

mob. 724 189 729      

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

 

vytisknout  e-mailem