Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pátrání po totožnosti neznámého muže - AKTUALIZACE

ÚSTECKO - Žádost o pomoc při pátrání po totožnosti neznámé mrtvoly 

Pátrání po totožnosti neznámého muže, který byl v pátek 17.5.2024 na železniční stanici Povrly - Roztoky v okrese Ústí nad Labem sražen vlakovou soupravou,  stále pokračuje. 

V současné době se kriminalistům podařilo vypátrat svědka, který s mužem na železniční stanici mluvil. Neznámý muž jej žádal o cigaretu. Mluvil plynně česky. Díky tomuto svědkovi se podařilo sestavit identikit osoby.

Identikit neznámého muže.jpgV případě, že muže poznáváte, tak prosím tuto informaci poskytněte policistům na lince 158 nebo na nejbližší policejní služebně.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Policie ČR žádá občany o pomoc při pátrání po totožnosti neznámého muže,  který byl v pátek 17.5.2024 na železniční stanici Povrly - Roztoky v okrese Ústí nad Labem sražen vlakovou soupravou.

Popis osoby :
muž, bílé pleti, vysoký 175 - 185 cm, hnědé vlasy o délce 3 - 4 cm, hnědý plnovous o délce 1 cm, zastřižený, střední postavy o váze 80 Kg, velikost chodidel 26 cm, věk mezi 35 - 45 lety.

Markanty : Pravá ruka 2  drobné 2 cm dlouhé zhojené jizvy - bílé místo na předloktí

Popis oblečení : 
1. sportovní souprava velikosti XL, s černými kalhoty s gumou a šňůrkou s kapsami na zip, kdy pod levou kapsou se nachází bílo/žlutý vyšitý nápis New York Blacks a žlutý basketbalový míč. K této soupravě měl černou mikinu s bílými rukávy s černými a žlutými pruhy na manžetě, které v oblasti pravého ramene mají vyšitý nápis č. 24 a žlutou kapucí, která má na sobě také vyšité č. 24. Na levé straně hrudi je stejný nápis se znakem jako na spodní části soupravy zn. TOP-STAR.

2. spodní souprava  šedé barvy - tepláky + mikina s kapucí s černým nápisem JUST DO a bílým nápisem v červeném rámečku NOTHING velikosti M

3. černé tričko zn. Croop s potiskem lišky konzumující čínskou polévku hůlkami, velikost M

4. sportovní boty v kombinaci barev hnědá, zelená, šedá s oranžovým lemováním a nápisem DC a oranžovou podrážkou, velikost 44

5. modrozelené ponožky se vzory vesmírných těles

Poznatky  k totožnosti neznámého muže  je možno předat na linku 158 případně na nejbližší služebnu  PČR.

Ústí nad Labem 22. května 2024
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

Odkazy do noveho okna

teplákový komplet

teplákový komplet 

Detailní náhled

teplákový komplet zadní část

teplákový komplet zadní část 

Detailní náhled

mikina spodní

mikina spodní 

Detailní náhled

Identikit neznámého muže

Identikit neznámého muže 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem