Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pátráme po neznámém vandalovi

DĚČÍN - Policisté hledají pachatele, který posprejoval fasády, na svědomí má možná i poškození několika aut. 

     Obracíme se na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po neznámém pachateli, který je podezřelý, že v době od 21:00 hodin dne 14. listopadu do 5:30 hodin dne 15. listopadu 2021 v Děčíně II – Novém Městě v ulicích Kamenická, Riegrova a Horská postříkal stříbrným sprejem šest zaparkovaných vozidel.

    Policisté zároveň prověřují i případ, kdy neznámý vandal nastříkal pravděpodobně totožným stříbrným sprejem nápisy na fasády nemovitostí v ulicích Kamenická a Oblouková. Poškození vyčíslili celkovou škodu na téměř čtyřicet tisíc korun, policisté případy prověřují jako přečin poškození cizí věci.

     V rámci šetření jsme zajistili kamerový záznam, na kterém je dne 11. listopadu 2021 v 19:59 hodin zachycen neznámý muž, který právě sprejuje na dům v ulici Oblouková. Jakékoliv informace k totožnosti, nebo výskytu muže na záznamu, je možné sdělit přímo na Obvodní oddělení PČR Děčín - město, ul. Kaštanová 2, tel. č. 974 441 200, případně poznatky předat na linku 158. Rovněž přivítáme svědectví dalších osob, které by k případu mohly sdělit informace, které by nám pomohly dopadnout pachatele, případně mají k dispozici kamerové záznamy, na kterých je protiprávní činnost neznámého vandala zachycena, za pomoc předem děkujeme.

7. prosince 2021, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

Odkazy do noveho okna

neznámý sprejer

neznámý sprejer 

Detailní náhled

neznámý sprejer

neznámý sprejer 

Detailní náhled

jedno z poškozených vozidel

jedno z poškozených vozidel 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem