Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Okradl zaměstnavatele

TEPLICKO - V práci odcizil výrobky z bronzu; Chtěli vykrást auto a další zprávy. 

Okradl zaměstnavatele

     Z přečinu krádeže byl obviněn zaměstnanec teplické firmy, který při výkonu pracovní činnosti vnikl do volně přístupné skladové haly, kde z regálů odcizil tři desítky výlisků z bronzu. Výrobky schoval do igelitky, kterou přehodil přes plot a po ukončení směny si ji vyzvedl. O pár týdnů později ukradl dalších 45 bronzových pouzder, tentokrát do firmy vnikl v době svého volna. Celková škoda byla vyčíslena na téměř 19 tisíc korun, v případě uznání viny hrozí lapkovi až dvouletý trest odnětí svobody.

Chtěli vykrást auto

     Policisté z obvodního oddělení v Trnovanech sdělili podezření z přečinu krádeže ve stadiu pokusu dvěma recidivistům ve věku 38 a 50 let, kteří jsou podezřelí, že se v neděli dopoledne pokusili na parkovišti před teplickým supermarketem vykrást auto. Vyrušil je ale poškozený, a tak se do vozidla nedostali, chvíli po činu je pak zadrželi policisté. Oba v minulosti mnohokrát trestaní muži byli ve lhůtě 48 hodin eskortováni k soudu, vzhledem k jejich pestré trestní minulosti by mohli jít v případě uznání viny až na tři roky do vězení.

Kradl v drogerii

     Až tři roky by mohl strávit za mřížemi v minulosti šestnáctkrát odsouzený recidivista, který je podezřelý, že minulý týden kradl v prodejně drogerie. Na prodejní ploše odcizil dvanáct různých krémů, které si schoval do batohu a prodejnu opustil, aniž by za zboží v hodnotě téměř dva tisíce korun zaplatil. Policisté 35letému muži sdělili podezření z přečinu krádeže, vyšetřován je ne svobodě.

Odcizená kola

     O dvě jízdní kola v celkové hodnotě téměř osmdesát tisíc korun přišel muž z Oseku. Neznámý pachatel se vloupal do společných prostor bytového domu a z místnosti pro sportovní vybavení odcizil jízdní kola. Policisté případ prověřují jako přečiny krádeže a porušování domovní svobody, pachateli hrozí v případě dopadení až pětileté vězení.

15. května 2019, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem