Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Odcizil telefonní kabel

LOUNY - Kov zpeněžil ve sběrně...  

Přes 200 metrů nadzemního telefonního kabelu odstřihl v katastru Seménkovic 55letý muž z Přerovska. Tohoto činu se dopustil proto, že chtěl z odcizeného kabelu získat kov, který následně zpeněží ve sběrných surovinách. Poškozené společnosti tím způsobil škodu za 8 tisíc korun, zatímco za odevzdaný sběr utržil jen pár stovek. Ve zkráceném přípravném řízení mu policisté sdělili podezření z trestného činu krádeže. Po provedených úkonech byl propuštěn na svobodu.

Vykradený autobus v Libočanech

Z pondělí na úterý se vloupal do autobusu zn. Iveco Daily, který byl zaparkován před jedním domem v Libočanech, dosud nezjištěný pachatel. Dovnitř vnikl nezjištěným způsobem. Z vozidla odcizil autorádio a pokladní počítač s displejem v celkové hodnotě 23 500 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, po pachateli pátrají.

Zloděj byl vyrušen, utekl

Ve Studentské ulici v Žatci se vloupal do zaparkovaného vozidla neznámý pachatel. Událost byla nahlášena v úterý pozdě večer, kdy zloděj rozbil u automobilu zn. Fiat Tipo pravé přední okno a vnikl dovnitř. Ze schránky u spolujezdce stačil vyndat CD a ještě další věci, ale byl vyrušen a tak z místa utekl. Rozbitím okna způsobil škodu za dva tisíce korun. Policisté případ šetří jako pokus trestného činu krádeže. 

Louny, 9. června 2010

  

 

vytisknout  e-mailem