Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Obviněný dealer

TEPLICKO - Předchozí trest ho od prodávání pervitinu neodradil; Kradl v prodejně; Havarovala opilá.  

Obviněný dealer

     Vyšetřovatel obvinil 37letého dealera z Teplic z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Muž, který už byl za prodej drog v minulosti odsouzen k nepodmíněnému trestu odnětí svobody, s výhodným “byznysem“ pokračoval i nadále. Kriminalisté z teplického TOXI týmu zadokumentovali desítky prodejů pervitinu několika narkomanům, muži, který je vyšetřován na svobodě, hrozí v případě uznání viny až desetiletý trest odnětí svobody.

 

Kradl v prodejně

Policista z obvodního oddělení v Krupce přistihl bezprostředně po krádeži lapku, který kradl v supermarketu. Když projížděl kolem obchodu, povšiml si 22letého muže, který opakovaně krade v prodejnách, jak si něco rovná pod bundou. Podezřelého zkontroloval a on se mu přiznal, že právě ukradl balení dětské stavebnice. U výslechu se pak přiznal k dalším třem krádežím, kterých se dopustil v průběhu dvou dnů, ve stejné prodejně ukradl ještě další stavebnici a ve dvou případech cukrovinky. Zboží pak prodal na ulici za pár korun náhodným zájemcům, ještě týž den si převzal sdělení podezření z přečinu krádeže, za který mu s ohledem na předchozí odsouzení za majetkovou trestnou činnost hrozí až tříleté vězení.

 

Řídila opilá a havarovala

     Ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky je podezřelá starší žena, která včera dopoledne havarovala se svým osobním vozidlem. Policisté jí při dechové zkoušce naměřili přes 2,3 promile alkoholu v dechu, nezodpovědné řidičce hrozí v případě odsouzení až tříletý pobyt za mřížemi.

 

 

2. 12. 2016, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem