Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Objasněná vloupačka

LOUNY - Z obchodu si odnesl mobilní telefon a maketu. 

Do prodejny s mobilními telefony v Lounech se začátkem května vloupal tehdy neznámý pachatel. Jeden mobilní telefon odcizil a k němu si ještě přibral maketu mobilního telefonu. Svým činem tak způsobil škodu za celkem 26 991 Kč. Policisté v těchto dnech případ objasnili a ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z tohoto trestného činu 42letému muži z Lounska. Vyšetřují jej svobodě. V případě, že bude odsouzen, hrozí mu trest odnětí svobody až na dva roky.

Ukradená oktávka 

Policisté pátrají po vozidle zn. Škoda Octavia, které dosud nezjištěný pachatel odcizil ze středy na čtvrtek v žatecké ulici Elišky Krásnohorské. Majiteli tím způsobil škodu za 140 tisíc korun. Ve věci již byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a po vozidle vyhlášeno celostátní pátrání.

Vloupání do zemědělského objektu

Policisté šetří vloupačku do jednoho zemědělského objektu na Postoloprtsku. Dosud neznámý pachatel tam prohledal vnitřek budovy a následně odcizil křovinořez, okružní a motorovou pilu, svářečku a další nářadí. Způsobil tím škodu za celkem 26 200 Kč. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, po pachateli policisté pátrají.

Nehoda osobáku a kamionu

Ve čtvrtek, krátce po poledni, vyjížděli dopravní policisté k nehodě osobního automobilu zn. Mercedes Benz a náklaďáku k obci Očihov na Podbořansku. Ve směru od Strojetic nepřizpůsobila mladá řidička rychlost vozidla svým schopnostem a nestačila tak zareagovat na situaci před ní, kdy řidič nákladního automobilu, jedoucí ve stejném směru, začal kvůli poruše zpomalovat a zastavovat na krajnici. Řidička již vůz nedobrzdila a zezadu do něj narazila. Při nehodě utrpěla lehčí újmu na zdraví. Provedená dechová zkouška u obou řidičů neprokázala požití alkoholu. Způsobená škoda byla vyčíslena na celkem 170 tisíc korun. Nehodu šetří dopravní policie.

nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 27. května 2016

  

 

 

vytisknout  e-mailem