Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nezahlédli jste jej ?

DĚČÍN - Policisté pátrají po muži již několik let. 

Děčínští policisté pátrají od roku 2013 po devětatřicetiletém muži z Děčínska. Na hledaného muže jsou v současné době vydány dva příkazy k dodání do výkonu trestu odnětí svobody a jeden příkaz k zatčení pro neplnění si zákonné povinnosti. K bližšímu popisu v současné chvíli můžeme uvés jen informace, které byly známy v roce 2013. Hledaný muž je vysoký 175 - 180 cm, měl hnědé vlasy ( střižené kátce), tehdy hubené postavy. Nosil bradku i knír. Fotografie odpovídá skutečnosti v roce 2008. V současné době se jeho vzhled může od původního lišit. Policisté nevylučují, že se hledaný muž může pohybovat po celém území České republiky.

Fotografie s informacemi k hledanému muži lze nalézt také v databázi Pátrání po osobách. (Prokliknutím se dostatnete na patřičný odkaz k hledané osobě. Pokud bylo pátrání ukončeno, odkaz již se nezobrazí.)

V případě, že jste hledaného muže kdekoliv zahlédli či máte k dispozici informace, které mohou napomoci k jeho vypátrání, neváhejte kontaktovat nejbližší policejní služebnu anebo linku tísňové volání policie 158. Za Vaši případnou pomoc děkujeme.

Děčín 21. ledna 2019

nprap. Bc. Petra Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín
E-mail: krpulk.kr.pis.decin@pcr.cz
Tel.: 974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem