Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nehoda cyklisty

LOUNY - Záchranářům se jej nepodařilo oživit. 

V pondělí, kolem 10. hodiny, došlo v Lounech k dopravní nehodě cyklisty, která bohužel skončila jeho úmrtím . Starší muž (45. ročník) na jízdním kole projížděl ulicí Beneše z Loun směrem na Mírové náměstí, když z nezjištěných příčin (jednou z verzí je i zdravotní indispozice) spadl z bicyklu na dlažební kostky. Při této nehodě cyklista zemřel. Policisté nařídili soudní pitvu, která objasní přesnou příčinu úmrtí. Případ je v dalším šetření dopravní policie.

I přes tři zákazy řídil

Ve zkráceném přípravném řízení sdělili policisté podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání mladému muži (80. ročník) z Litoměřicka. Podbořanští policisté v pondělí kontrolovali řidiče za volantem osobního vozidla zn. Škoda Octavia, přičemž následnou lustrací zjistili, že má vysloveny hned tři zákazy řízení. Okresním soudem Mladá Boleslav od 7. 8. 2015 na dobu dvou roků, Magistrátem města Ústí nad Labem od 1. 4. 2015 do 1. 4. 2016 a Městským úřadem Lovosice od 11. 3. 2015 do 11. 3. 2016. Za tento skutek stanoví trestní zákoník až tři roky odnětí svobody.

Z fabie zmizela světla

O víkendu si dosud nezjištěný pachatel vyhlédl zaparkovanou fabii na odstavném parkovišti mezi obcemi Orasice a Volenice a z vozidla odcizil dvě přední xenonová světla. Svým jednáním tak poškozenému majiteli způsobil škodu za cca 40 000 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání tresného činu krádeže a po zloději pátrají.

nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 8. září 2015

 

vytisknout  e-mailem