Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Teplicka

TEPLICKO - Vloupání do garáže; Vandalové poškodili auta a další zprávy. 

Vloupání do garáže

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Proboštově vloupal do garáže. Zloděj vnikl na oplocený pozemek u rodinného domu a následně vlezl oknem do garáže, ze které zmizelo elektrické ruční nářadí v hodnotě jedenáct a půl tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který hrozí pachateli v případě dopadení až dvouleté vězení.

Vandalové poškodili auta

     Z přečinu poškození cizí věci je podezřelý neznámý vandal, který v Bílině poškodil dvě zaparkovaná auta. Obě vozidla poškrábal na levém boku, majitelé odhadli celkovou škodu na deset tisíc korun.

     Cizí majetek poškodil zatím neznámý pachatel i v Teplicích, v tomto případě vandal poškrábal lak na zaparkované Octavii. Oprava podle majitele vyjde přibližně na dvacet tisíc korun, i v tomto případě byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin poškození cizí věci.

Vykradené sklepy

     Až dva roky vězení hrozí neznámému zloději, který se v Řetenicích vloupal do dvou sklepních kójí. Pachatel vnikl do domu, kde rozbil dveře do sklepa, ze kterého si odnesl stan, karimatky, golfový vozík a dvě jízdní kola. Celková škoda byla vyčíslena na 47 tisíc korun, policisté po pachateli, kterému hrozí až dvouleté vězení, pátrají.

Hledáme svědky nehody

     Žádáme občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které mělo dojít v době 14:00 hodin dne 16. 4. 2018 do 12:00 hodin dne 19. 4. 2018 v Oseku, ul. Hrdlovská u č. p. 643. Neznámý řidič měl poškodit vozidlo Peugeot 206 modré barvy stojící na parkovišti s kolmým stáním a z místa ujet, aniž by přijal opatření stanovená zákonem. Poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

23. 4. 2018, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem