Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kradli v areálu firmy

CHOMUTOV - Muži s lupem utekli, Požár kontejnerů ....... 

Kradli v areálu firmy

Hlídka policistů zadržela v sobotu dvojici mužů 25 let z Klášterce nad Ohří a 42 let z Chomutova. Oba dva překonali oplocení areálu dílen v centru města a vnikli na pozemek. Z venkovního nezajištěného kontejneru odcizili plech a z místa utekli. Škodu upřesní poškozená firma dodatečně, muži se budou zodpovídat z krádeže.

Hořely kontejnery

Během páteční noci vyjížděli chomutovští policisté do ulice Vrchlického, kde došlo k požáru kontejneru. Na místě bylo zjištěno, že neznámý žhář zapálil dvě plastové nádoby na odpad, ty byly zcela znehodnoceny. Poškozené firmě vznikla škoda za 15 tisíc korun. Případnému pachateli nyní hrozí obvinění z trestného činu poškození cizí věci.

Pil a pak jel

V sobotu, během noci, kontrolovala hlídka v ulici Kamenná projíždějící vozidlo Renault Laguna.  Za volantem seděl a řídil 27letý obyvatel města. Součástí kontroly byla i dechová zkouška, která prokázala, že muž před jízdou požíval alkoholické nápoje. Přístroj totiž naměřil 1,37 a 1,34 promile. Svoji jízdu musel muž ukončit, jeho jednání policisté vyhodnotili jako trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky.

17.ledna 2017

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tle. 974 433 207

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem