Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež v baru

CHOMUTOV - Muže zlákala odložená peněženka, Peníze i platební kartu..... 

Krádež v baru

Policisté v Kadani sdělili podezření z krádeže 57letému muži. Minulý měsíc při návštěvě v baru ve městě měl totiž odcizit peněženku, kterou si poškozená odložila na stůl. Žena vyčíslila škodu na 900 korun.

Peníze i platební kartu

Na policejní útvar v Klášterci nad Ohří se obrátila místní obyvatelka a oznámila, že byla okradena. Krádež má zřejmě na svědomí 21letý příbuzný. Ten měl využít chvíle, kdy žena spala a z peněženky jí sebral hotovost. Pak za  pomoci nalezené platební karty vybral z účtu majitelky další hotovost a kartu vrátil zpět. Poškozené vznikla škoda za 7 tisíc korun. Policisté muži sdělili podezření nejen z krádeže, ale i z neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Vyhrožuje

47letý muž z okresního města se bude zodpovídat z trestného činu nebezpečné vyhrožování. Během víkendu měl totiž posílat  prostřednictvím mobilního telefonu výhrůžné textové zprávy poškozenému. Ten se z obavy o své zdraví, obrátil na policii a jednání oznámil. Policisté sdělili podezření z trestného činu a po nezbytných úkonech byl muž propuštěn. Vyšetřování nadále pokračuje.

Hotovost a fotoaparát

Jednání 29letého muže z Chomutova vyšetřují policisté z místního obvodního oddělení. Během měsíce května měl vniknout opakovaně do bytu v Borové ulici. Z bytu odnesl nejen nalezenou finanční hotovost, ale i fotoaparát a kartu k osobnímu vozidlu. Celková škoda se vyšplhala na 38 tisíc korun. Muž je podezřelý nejen z krádeže, ale i z porušování domovní svobody.  

5.června  2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207    

mob. 724 189 729      

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cv

vytisknout  e-mailem