Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kapsář okradl seniora

MOST - Mluvil na něj nesrozumitelně a plácal ho po bundě; Mladý řidič pod vlivem alkoholu skončil v cele. 

Dealer skončil na policii a převzal si obvinění
Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy 43letého muže z Mostu. Ten měl dle kriminalistů, odhalujících trestnou činnost na úseku drog, v loňském i letošním roce na různých místech ve městě Most obstarat a následně poskytnout nejméně v 9 případech přesně nezjištěné množství psychotropní látky jinému. Obviněný Mostečan je pro dealerství pervitinu stíhán na svobodě a hrozí mu až pětiletý trest odnětí svobody.

Kapsář v centru Mostu okradl seniora
Drzý zloděj okradl v centru města Mostu seniora staršího 80 let, který koncem minulého týdne v odpoledních hodinách šel z nákupního centra na zastávku autobusu. Důchodce s holí oslovil neznámý muž, který na něj mluvil nesrozumitelně, máchal rukama a nakonec sahal rukama po oděvu seniora. Ten se bránil a po odchodu neznámého muže zjistil, že mu v kapse oděvu chybí peněženka s hotovostí a doklady. Senior šel za kapsářem, ale nedostihl ho. Případ teď šetří mostecká policie.

Řidič pod vlivem alkoholu skončil v cele
Nezodpovědně se zachoval mladý řidič, který byl o víkendu přistižen při řízení motorového vozidla pod vlivem návykové látky. Policie řidiče kontrolovala v noci v ulici V. Nezvala v Mostě a provedla u něj dechovou zkoušku na alkohol. Ta byla pozitivní a ukázala na výsledek 1,5 promile alkoholu v dechu. Proto policisté řidiče zadrželi a umístili ho do policejní cely. Po vystřízlivění bylo 19letému motoristovi z obce na Mostecku sděleno podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Muži v noci vykradli tři auta, jeden z nich měl po nehodě v batohu odcizené věci
Mostečtí kriminalisté odhalili dva muže, kteří mají na svědomí vloupání do tří osobních vozidel. Dvojice ve věku 30 a 42 let z Mostu se měla v listopadu na sídlišti Pod Šibeníkem v nočních hodinách za použití násilí vloupat do vozidel, ze kterých odcizila navigace, doklady k vozidlům, servisní knížku a další věci. Poškozeným motoristům vznikla škoda ve výši 34 000 korun. Mladší z dvojice den po krádeži jel na kole a na ulici Pražská byl účastníkem nehody, když došlo ke střetu vozidla a cyklisty. Zraněný cyklista byl z místa převezen do nemocnice, na místě zůstal jeho batoh, ve kterém byly věci pocházející z vykradeného vozidla. Vyšetřovatel oba Mostečany obvinil z přečinů krádeže vloupáním a poškození cizí věci.

nprap. Ludmila Světláková
Most 12. prosince 2017

vytisknout  e-mailem