Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Incident v restauraci

CHOMUTOV - Napadený se bude léčit a má poškozenou i motorku, Zloděj odnesl notebook i alkohol ..... 

Incident v restauraci

Jirkovští policisté vyšetřují jednání 49letého muže z Vysoké Pece. V sobotu, krátce po půlnoci  měl fyzicky napadnout v místní restauraci dalšího muže. Doba léčení bude upřesněna dodatečně.  Při incidentu došlo k poškození nejen oděvních svršku napadeného, ale i jeho zaparkovaného motocyklu. Škoda dosáhla na částku 13500 korun. Uvedené jednání policisté vyhodnotili jako trestné činy ublížení na zdraví, poškození cizí věci a výtržnictví.

Stahoval kalhoty

Policejní hlídka zasahovala včera ve večerních hodinách na Kadaňské ulici. Na veřejném místě, u jednoho z domů si měl 41letý muž stahovat kalhoty a obnažovat se. Na místě byl zadržen, převezen na útvar policie, jeho jednání chomutovští policisté vyšetřují jako výtržnictví.

Zloděj v restauraci

Během páteční noci vnikl dosud neznámý pachatel do prostoru restaurace v Chomutově. Za barovým pultem sebral volně odložený notebook, tablet a mobilní telefon. Kromě toho odnesl i otevřenou lahev se značkovým alkoholem.  Za sebou zanechal celkovou škodu za téměř 16 tisíc korun. Po pachateli krádeže nyní pátrají policejní hlídky.

Poškodil půjčené auto

Zpronevěru vyšetřují policisté v Klášterci nad Ohří. Uvedeného jednání se měl dopustit 42letý místní obyvatel v dubnu letošního roku. Muž měl ze zapůjčeného osobního vozidla bez souhlasu majitele demontovat registrační značku, odcizil zesilovač a další věci, které si následně odnesl. Poškozenému vznikla škoda ve výši 11 tisíc korun.

21. května 2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207    

mob. 724 189 729      

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cv

vytisknout  e-mailem