Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Incident na ulici

CHOMUTOV- Kriminalisté již muže obvinili, Koloběžku i kladivo.... 

Incident na ulici

Obvinění z krádeže, ublížení na zdraví a výtržnictví předali chomutovští kriminalisté 31letému muži z okresního města. U polovině února letošního roku měl napadnout v Jiráskově ulici dalšího muže. Podkopl mu nohy a v napadání pokračoval i v době, kdy už ležel na zemi. Nakonec sebral ještě dioptrické brýle, tabatěrku a osobní doklady poškozeného, čímž způsobil škodu za necelé 3 tisíc korun. Vyšetřování nadále pokračuje.

Koloběžku i kladivo

Chomutovští policisté přijali tento týden oznámení o vniknutí do domu na Palacké ulici. Kdosi se dostal až do sušárny kde odcizil pneumatické kladivo a koloběžku. Poškozeným vznikla škoda za 15 tisíc korun. Krádež nyní vyšetřují policisté. 

Prodával drogy

Z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy obvinili kriminalisté 27letého muže. Téměř rok měl prodávat i dávat náhodným zájemcům na území okresu Chomutov zakázanou látku pervitin. Získané peníze pak použil pro vlastní potřebu. Obvinění si muž převzal, v případě odsouzení mu nyní může hrozit trest odnětí svobody v rozmezí jeden rok až pět let.

Peníze z účtu

Teprve 16letý mladík z Chomutova je podezřelý z krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Od prosince loňského roku měl v několika případech odcizit v bytě své  příbuzné platební kartu, kterou měla uloženou v kabelce. Následně provedl neoprávněně výběry z účtu  poškozené a kartu  pak vrátil zpět. Tímto jednáním odčerpal celkem z účtu hotovost ve výši 15 tisíc korun.   
 

16.srpna  2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207    

mob. 724 189 729      

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cv

vytisknout  e-mailem