Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Dealer byl obviněn

TEPLICKO - Muž z Dubí prodával pervitin; Asi měl chuť na drůbež; Řídil i přes zákaz. 

Dealer byl obviněn

     Policisté zadrželi dalšího dealera, který na Teplicku prodával pervitin. Jedná se o 32letého muže, který měl podle zajištěných důkazů po dobu několika měsíců prodávat v místě svého bydliště v Dubí drogy a to v desítkách jednotlivých případů. Když si pro něj kriminalisté z TOXI týmu přišli, našli u něj i přes 70 gramů marihuany. Dealer, který za prodej drog v minulosti dostal jen podmíněný trest odnětí svobody, byl obviněn z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, s ohledem na předchozí trest mu v krajním případě hrozí až deset let vězení.

Asi měl chuť na drůbež

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Teplicích vloupal do masny. Po rozbití skleněné výplně dveří vnikl do provozovny, ze které si odnesl drůbeží maso a mraženou zeleninu, celkem zmizely potraviny za čtyři tisíce korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, pachateli hrozí v případě dopadení až dva roky za mřížemi.

Řídil i přes zákaz

     Z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání je podezřelý 34letý muž, kterého včera večer kontrolovali dopravní policisté. Při lustraci zjistili, že si sedl za volant, ačkoliv má rozhodnutím teplického magistrátu uložen trest zákaz činnosti spočívající v zákazu řízení všech motorových vozidel až do poloviny příštího roku. Po sdělení podezření z přečinu, za který by mohl jít až na dva roky do vězení, mohl muž odejít ze služebny domů.

16. 10. 2018, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem