Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Boural a ujel

TEPLICKO - Pachatele pronásledoval policista ve volnu; Přišel o kolo a kameru; Hledáme svědky nehod. 

Boural a ujel

     Dopravní policisté sdělili podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky 51letému muži, který v polovině dubna zavinil dopravní nehodu. Na křižovatce v Bílině naboural do vozidla, které dávalo přednost jinému autu, a z místa nehody ujel. Kolizi viděl policista z obvodního oddělení, který zrovna nebyl ve službě a rozjel se svým autem za ujíždějícím viníkem. Ten zastavil u obchodního centra a zašel dovnitř, policista mezitím o jeho pohybu telefonem informoval kolegy. Když si pro řidiče přijeli, naměřili mu 1,4 promile alkoholu v dechu. Kromě zákazu řízení hrozí muži v krajním případě až tříleté vězení.

Přišel o kolo a kameru

     O jízdní kolo v hodnotě sedm a půl tisíc korun přišel muž, který o víkendu zaparkoval svůj obytný vůz v Košťanech. Neznámý pachatel mu z nosiče v zadní části kolo odcizil, odmontoval a ukradl dokonce i parkovací kameru. Policisté případ prověřují jako přečin krádeže a po pachateli i odcizených věcech pátrají.

Hledáme svědky nehod

     Žádáme občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které mělo dojít dne 7. května 2019 kolem 7:00 hodin v Teplicích. Nezjištěný řidič pracovního stroje se měl při vyjíždění z ul. Spojenecká vlevo na ul. Na Hrázi střetnout s osobním vozidlem Opel Astra a z místa odjet, aniž by splnil svou zákonnou povinnost danou při účasti na dopravní nehodě.         

     Od nehody ujel i řidič, který v době od 16:00 hodin dne 12. května do 8:00 hodin dne 13. května 2019 v Teplicích, ul. Slovenská u č. p. 2648 poškodil levou přední část vozidla Hyundai ix 20 zaparkovaného ve vyznačeném kolmém parkovacím stání.

     Veškeré poznatky k těmto nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

14. května 2019, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem