Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Žádáme veřejnost o spolupráci

LIBEREC – Dosud neznámý pachatel odcizil z automobilu všechna kola. 

V pátek 13. července v 16:00 hodin zaparkoval svůj automobil BMW 740 na odstavné ploše parkoviště v Liberci ulici Ostašovská 27 letý muž. Vůz zde odstavil z důvodu plánovaného servisu, nečekal však, že jakmile o necelý týden později k vozu přijde, to již bude stát jen na špalkách. Vzhledem k tomu, že černé BMW 740 zde bylo zaparkované od 13. do 18 července, vyšetřující policisté směřují svou žádost o spolupráci  k veřejnosti, která by mohla vnést do případu nové objektivní poznatky nejen k samotné krádeži, ale i k osobě pachatele.B0044751.jpg

Popis:
Přední hliníková kola automobilu byla o rozměrech 245/45 R19, typ paprsků 252. Zadní kola pak byla o rozměrech 274/40 R19, taktéž s paprsky disků 252. Všechna čtyři byla obuta pneumatikami Pirelli PZero.

Žádáme veřejnost o spolupráci.
Kdokoli by si v uvedené době, tedy od 13. července od 16:00 hodin do 18. července do 08:00 hodin, všiml osob, které by s odstaveným černým BMW 740 na parkovišti v ulici Ostašovská v Liberci manipulovaly, případně viděl samotnou demontáž kol či osoby pachatelů odcházející z místa s koly nebo nakládající kola do připraveného dopravního prostředky, ať tyto skutečnosti oznámí na linku 158 nebo na služebnu obvodního oddělení Liberec – Vápenka.

Veškeré informace mohou být policistům velmi nápomocny ve vyšetřování přečinu krádež, za který pachateli v případě odsouzení může hrozit trest odnětí svobody na jeden rok až pět let.

Způsobená škoda dosáhla částky 90 tisíc  korun.
 

19. července 2018
por. Bc. Vojtěch Robovský
KŘP Libereckého kraje, tiskový mluvčí

vytisknout  e-mailem