Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Vykradl dvě vozidla

CHEBSKO – Způsobil škodu téměř padesát tisíc korun. 

VozidloPolicisté z Obvodního oddělení Cheb - město dne 27. června sdělili podezření osmatřicetiletému muži z Chebska ze spáchání přečinu Krádeže, Poškození cizí věci a Neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Jednání se měl muž ve dvou případech dopustit v Chebu. Dne 26. června 2017 ve večerních hodinách v ulici Wolkerova z neuzamčeného vozidla značky Ford odcizil doklady k vozidlu, platební kartu a další tiskopisy. Na základě odborného vyjádření byla škoda vyčíslena na 850 Kč. Muž však stihl další čin v noci na 27. června 2017 v ulici Karlova. Pro vniknutí do osobního vozidla značky Volkswagen musel rozbít okénko zadních dveří, které následně otevřel. Z vozidla odcizil hodinky, navigaci a u vozidla poškodil vnitřní prostor i elektroniku. Poškozením vozidla a odcizením věcí způsobil škodu na základě odborného vyjádření převyšující 48 000 Kč.

Při posledním jednání, byl muž na místě zadržen. Po vyslechnutí sdělení podezření za svá jednání, kterých se dopouštěl i přesto, že byl v posledních třech letech pravomocně odsouzen za přečin Krádeže, byl policisty propuštěn a je šetřen na svobodě. Ve věci je vedeno zkrácené přípravné řízení.

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody šest měsíců až tři léta.

prap. Bc. Daniel Dvořák
mjr. Mgr. Kateřina Böhmová
28. 6. 2017

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem