Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Tři případy krádeže

KARLOVARSKO – Všechny se staly během několika málo dní. 

Policisté z Karlovarska vyřešili tři případy krádeže, které se staly před několika dny.

Celkem 109 kusů žvýkaček měla na svátek zamilovaných odcizit z jedné z drogérií v Karlových Varech 38letá místní žena. Žvýkačky v hodnotě téměř 2 000 Kč si měla žena uložit do kabelky a bez zaplacení prodejnu opustit. Policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary – město včera ženě sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže.
Vzhledem k tomu, že žena byla již v posledních třech letech za krádež odsouzena, může ji soud nyní poslat až na tři roky do vězení.

Dalších krádeží se měla dopustit během dvou dní 31letá žena, která navštívila hned tři prodejny. Včera a předevčírem měla žena odcizit z prodejen v Karlových Varech láhev alkoholu, 5 aviváží nebo drogistické zboží v celkové hodnotě přesahující 1 500 Kč. Ve dvou obchodech ženu zadržel zaměstnanec prodejny a zboží tak bylo nepoškozené vráceno zpět.
Karlovarští policisté dne 20. 2. ženě sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže. I v tomto případě byla žena již v posledních třech letech souzena za krádež a tak ji nyní hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

Podezření z krádeže si vyslechl od ostrovských policistů také 45letý muž z Jáchymova, který měl dne 19. 2. vstoupit do soukromého areálu v Ostrově a ze stavebních buněk odpojit a odcizit 4 kusy prodlužovacích kabelů na 400 V v různých délkách. Odcizené kabely v celkové hodnotě téměř 5 500 Kč byly za pomoci služebního psa nalezeny v prostorách areálu a mohly být tak vráceny zpět oprávněné osobě.
Podezřelému muži hrozí v případě prokázání viny až dvouletý trest odnětí svobody.

mjr. Mgr. Kateřina Böhmová
21. 2. 2019

vytisknout  e-mailem