Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Střet osobního vozidla s kamionem

SOKOLOVSKO - Škoda kolem 170 tisíc korun. 

V úterý dne 21. února 2017 kolem 12:20 hodin došlo v obci Kynšperk nad Ohří v ulici Pochlovická na silnici II. třídy č. 212 k dopravní nehodě mezi vozidlem a nákladní soupravou složenou z nákladního vozidla s přívěsem.

K dopravní nehodě došlo tak, že 24 letý řidič osobního vozidla jel po komunikaci ve směru od obce Horní Pochlovice směrem k obci Kynšperk nad Ohří, kdy při projíždění prudké pravotočivé zatáčky zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy zejména svým schopnostem, vlastnostem vozidla, stavebnímu a dopravně technickému stavu komunikace (zatáčka, mokrá komunikace) a povětrnostním podmínkám (slabý déšť). V důsledku toho dostal s vozidlem smyk, který se mu nepodařilo vyrovnat, přejel s vozidlem do protisměru, kde se přední částí střetl s protijedoucí nákladnou soupravou řízenou 36 letým řidičem.

Policisté po příjezdu na místo dopravní nehody provedli s oběma řidiči orientační dechovou zkoušku na alkohol, která vyšla u obou negativní. Ke zranění osob nedošlo. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 170 tisíc korun. Za přestupek byla řidiči osobního vozidla uložena bloková pokuta.

nprap. Kateřina Krejčí
22. 2. 2017

Odkazy do noveho okna

Místo dopravní nehody

Místo dopravní nehody 

Detailní náhled

Místo dopravní nehody

Místo dopravní nehody 

Detailní náhled

Místo dopravní nehody

Místo dopravní nehody 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem