Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pátráme po pachateli loupeže

KARLOVARSKO – Volejte na linku 158. 

Kriminalisté z 1. oddělení obecné kriminality v Karlových Varech šetří případ Loupeže, ke které došlo 21. 4. 2017 v Ostrově, v ulici Klínovecká na chodníku vedle domu čp. 964. Kolem 16:10 hodin přistoupil k poškozenému muži doposud neznámý pachatel, který s ním začal cloumat a prohledávat mu kapsy. Poškozený se bránil, křičel, ať ho nechá a volal o pomoc. Neznámý muž měl poškozeného povalit na zem, několikrát ho udeřit a z kapsy mu vzít peněženku s osobními doklady a finančním obnosem několik tisíc korun. Poté z místa činu odjel na svém jízdní kole pryč.

Policisté po neznámém pachateli pátrají. Jde o muže 160 – 170 cm vysoké hubené postavy a snědé pleti. Vlasy měl proplešatělé v zadní částí delší a na temeni hlavy několik dlouhých vlasů (nešlo však o cop). Na sobě měl hnědou bundu s větším límcem a černé džíny. Horské kolo, na kterém přijel, bylo v přední části bílé a zadní část byla tmavé barvy nejspíš černé nebo modré.

Jakékoli informace k incidentu, který se stal v ulici Klínovecká 21. 4. 2017 nebo k hledané osobě sdělte prosím na nejbližším obvodním oddělení policie nebo na telefonní linku 158.

mjr. Mgr. Kateřina Böhmová
24. 4. 2017

vytisknout  e-mailem