Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Napadl obsluhu baru

SOKOLOVSKO – Při odchodu poškodil výplň vchodových dveří. 

Policisté v Sokolově sdělili 30 letému místnímu muži podezření ze spáchání přečinů Výtržnictví, Poškození cizí věci a Ublížení na zdraví ve stádiu Pokusu.

Podezřelý muž měl v polovině prosince v Sokolově v místním baru fyzicky napadnout obsluhu několika údery pěstí do obličeje. Tomuto napadení mělo předcházet domáhání se podezřelého, aby mu obsluha vyplatila údajnou výhru na výherním automatu. To obsluha odmítla, jelikož na výherním automatu nebyla hlášena žádná výhra.

Po napadení poškozený odběhl za bar pro pepřový sprej, kterým podezřelému pohrozil s tím, aby svého jednání zanechal. Ten na to nereagoval a opětovně poškozeného napadl, až oba upadli na zem, kde došlo k zasažení očí poškozeného. Podezřelý poté z baru odešel.  Při odchodu měl navíc poškodit skleněnou výplň vchodových dveří.

Zranění napadeného si vyžádala lékařské ošetření v nemocnici. Při napadení došlo navíc k poškození jeho dioptrických brýlí. Poškozením brýlí a skleněné výplně dveří způsobil škodu de odborného vyjádření ve výši přes 5 tisíc korun.

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.

nprap. Kateřina Krejčí
8. 1. 2018

vytisknout  e-mailem