Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Muž opětovně kradl

CHEBSKO – Teď mu hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.  

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání 32 letého muže z Chodova, ten je obviněný ze spáchání přečinu Krádeže, přečinu Neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a přečinu Poškození cizí věci, kterých se dopustil hned v několika případech.

Prvního trestného činu se měl dopustit v polovině prosince ve večerních hodinách v prostorech z jednoho z ašských barů. Ženě, která si zde byla rozměnit bankovky, odcizil hotovost kolem 4500 korun přímo z ruky a následně vyběhl z baru neznámo kam.

V druhém případě obviněný odcizil v obchodním domě v Aši poškozené peněženku, kterou si žena při nákupu odložila na odkládací pult. Poškozená měla v peněžence finanční hotovost kolem 900 korun, platební kartu a osobní doklady.

V posledním případě měl muž vniknout do prodejny masa a uzenin v Aši, kde odcizil přibližně 15 kilogramů masa, 2,5 kilogramu salátu a asi 1 kilogram porcovaných sýru a další. Poškozené společnosti způsobil škodu jak na odcizených věcech přibližně 5000 korun, tak škodu na poškozených věcech při vniknutí do prodejny.

Obviněný muž svým jednáním způsobil celkovou škodu kolem 30 tisíc korun.

Policejní komisař podal na muže podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na vzetí do vazby.

V případě prokázáni viny hrozí obviněnému trest odnětí svobody až na 2 roky.
 
nprap. Bc. Věra Hnátková
22. 12. 2016

vytisknout  e-mailem