Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Kradl v několika případech

SOKOLOVSKO – Dokonce se vloupal do domu. 

Sokolovští kriminalisté sdělili podezření 34 letému muži ze Sokolovska ze spáchání přečinů Krádež a Porušování domovní svobody.

Protiprávního jednání se měl podezřelý dopustit v několika případech. Začátkem března roku 2018 se měl v budově v Sokolově obohatit finanční částkou skoro 2 tisíce korun tím, že se dostal v prostoru šaten do jedné ze skříněk, ze které odcizil kabelku a peněženku s osobními doklady. Dále prohledal ještě jednu kabelku, ze které taktéž odcizil finanční hotovost. Odcizená finanční částka podezřelému muži nestačila a o pár dní později měl muž vniknout do domu v Sokolově, kde odcizil finanční částku ve výši téměř 22 tisíc korun a také notebook. Poté rodinný dům oknem s odcizenými věcmi opustil. Muž se dopustil dalšího protiprávní jednání znovu po několika dnech, kdy v sokolovském baru odcizil servírce z kapsy tzv. kasírtašku. Poškozené způsobil škodu vyšší než 10 tisíc korun.

Muž svým jednáním způsobil škodu o celkové výši přesahující 35 tisíc korun.

V nejbližší době bude předán soudu, který bude rozhodovat o jeho trestní odpovědnosti. Podezřelému muži v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.

pprap. Bc. Soňa Hergezelová
nprap. Kateřina Krejčí
22. 3. 2018

vytisknout  e-mailem