Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zloději se zalíbilo jízdní kolo

PRAHA VENKOV ZÁPAD – Pátráme po pachateli a odcizeném jízdním kole. 

Na policejní služebnu obvodního oddělení Libčice bylo dne 11. srpna 2020 oznámeno poškozeným mužem vniknutí na pozemek a krádež jízdního kola.

Dosud neznámý pachatel v době od 12.00  hodin dne 4. srpna do 16.00 hodin 11. srpna 2020 překonal oplocení o výšce necelé dva metry u zahrady k rodinnému domu v obci Roztoky u Prahy v ulici Třebízského.  Následně násilným způsobem poškodil zámek a vnikl do dřevěné chaty, ze které poté odcizil pánské horské jízdní kolo značky Rock Machine, šedé barvy, model Heatware. Pachatel tímto svým jednáním způsobil majiteli škodu, která byla předběžně vyčíslena na částku 13 000,-Kč.

Policisté nyní tento případ prošetřuj jako podezření z trestného činu krádeže a po pachateli i odcizeném jízdním kole pátrají.

Aby se podařilo pachatele dopadnout, přivítali by policisté informace od případných svědků této události,  kteří v inkriminovaném čase mohli spatřit podezřelou osobu pohybující se  poblíž pozemku rodinného domu v Třebízského ulici v obci Roztoky u Prahy, který manipuloval s jízdním kolem.  Poznatky, které by vedly k odhalení totožnosti pachatele, který překonal oplocení u zahrady k domu a odcizil pánské horské kolo sdělte na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158.

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
12. srpna 2020

vytisknout  e-mailem