Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vloupání do parkovacího automatu

PRAHA VENKOV - VÝCHOD - Škoda na odcizení a poškození je vyšší jak 100 tisíc korun. 

Poslední den v listopadu přijali policisté Obvodního oddělení Odolena Voda oznámení o krádeži vloupáním do parkovacího automatu, od té doby případ šetří a pátrají po pachateli, který má krádež na svědomí.

K vloupání došlo v době od 28. listopadu (od 23:00 hodin) do 29. listopadu (7:45 hodin) v obci Zdiby v ulici Ke Zdibsku 272 na parkovišti poblíž prodejny.
Zatím neznámý pachatel nejprve vypáčil přední část parkovacího automatu a následně uvnitř odcizil hotovost několika desítek tisíc korun. Způsobil však ale i vysokou škodu na poškození celého parkovacího automatu, proto se celková výše škody vyšplhala na více jak 100 tisíc korun.

Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci a krádeže. V Případě dopadení hrozí pachateli až 5letý trest odnětí svobody.

Pokud máte jakékoliv poznatky k této události a ve výše uvedené době jste si všimli u automatu něčeho podezřelého, ozvěte se prosím policistům z Odoleny Vody na tel. číslo 974 881 700. Za případnou pomoc a informace děkujeme.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
6. prosince 2022

vytisknout  e-mailem