Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté uspořádali sbírku na opuštěné děti

Praha venkov VÝCHOD – Již druhým rokem se uskutečnila sbírka na pomoc dětem do tří let. 

Policisté z Územního odboru Praha venkov – Východ zahájili v loňském roce první ročník sbírky na podporu Dětského centra pro děti do tří let, které spadá pod Klaudiánovu nemocnici v Mladé Boleslavi. Tato akce se sešla s velkým úspěchem, neboť se podařilo vybrat 7.077,- Kč a spousta dalších předmětů a věcí, které byly před koncem roku 2016 předány Dětskému centru k dalšímu využití. Obrovská radost z dárků se nedala přehlédnout na rozzářených dětských očích. Velkou radost udělali veškeré hračky, kočárky a jiné věci vhodné právě pro děti do tří let.

I v letošním roce se policisté rozhodli pokračovat v tomto projektu. Letošní sbírka byla zahájena 18. března 2017, na 3. ročníku policejního plesu v Sojovicích, kde byl opět vydražen dort od vyvolávací ceny 50,- Kč. Díky velké účasti lidí, kteří se na dražbě podíleli, se podařilo získat sumu 3.500,- Kč.

Tímto bychom rádi poděkovali všem, kdo 18. března na policejním plese již na tuto sbírku přispěli a tím podpořili Dětské centrum (kojenecký ústav) v Mladé Boleslavi. Jelikož se policejního plesu v Sojovicích nemohli účastnit všichni policisté a zaměstnanci z Prahy venkov – Východ, velmi rádi bychom umožnili, aby se mohli i oni, třeba jen drobnou částkou nebo různými dary a věcmi podílet. Sbírka bude ukončena až 11. prosince 2017. Poté budou v následujícím dni dětskému centru vybrané peníze a dary předány.

Předem Vám Všem děkuji, že Vám není lhostejný osud opuštěných dětí, které jsou bohužel závislé na pomoci nás všech.

Veškeré dary v jakékoliv formě (věcné, finanční) můžete předat přímo na OOP Brandýs nad Labem u nprap. Mgr. Hašlové nebo u svého vedoucího oddělení.

Děkuji všem za pomoc.

nprap. Mgr. Eva Hašlová
tisková mluvčí PČR Praha venkov – východ
15.9. 2017


 

vytisknout  e-mailem