Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Uzavření silnice z Tanvaldu do Harrachova pro nákladní vozy

JABLONECKO/SEMILSKO - V půlnoci byla pro nákladní dopravu uzavřena silnice č. I/10 v úseku z Tanvaldu do Harrachova a dále na hraniční přechod s Polskem. 

V půlnoci v noci na dnešek byl uzavřen provoz na silnici č. I/10 v úseku z Tanvaldu do Harrachova a dále na hraniční přechod s Polskem pro nákladní vozidla nad 3,5 tuny s výjimkou autobusů. V návaznosti na tuto skutečnost bylo aktivováno veškeré dopravní značení s uvedeným omezením a na jeho dodržování dohlíží policisté ve spolupráci se strážníky Městské policie v Tanvaldě.

Doporučená alternativní trasa pro nákladní vozidla nad 3,5 tun je přes hraniční přechod Hrádek nad Nisou na silnici č. I/35. Tímto apelujeme na řidiče nákladních vozidel, aby v době uzavírky využili uvedenou trasu a nepokoušeli se projet uzavřeným úsekem.

Uzavírka bude platná do odvolání. Otevření úseku pro nákladní dopravu bude závisle na aktuálním stavu vozovky a předpovědi počasí v průběhu dneška případně zítřejšího dne.

Informace o aktuální sjízdnosti v uvedené lokalitě můžete získat na webových stránkách www.dopravniinfo.cz  nebo na nepřetržitém dispečerském stanovišti Silnice LK a. s. v Nové Vsi nad Nisou tel. 724 535 034. Informace o uzavírkách také naleznete na webu Policie České republiky.


14. 12. 2017
nprap. Dagmar Sochorová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem