Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Už je ve vazbě

CHOMUTOV - V autě převážela drogy, Policisté sdělili podezření...... 

Už je ve vazbě

V neděli, ve večerních hodinách kontrolovali policisté v obci Nová Ves projíždějící vozidlo Mercedes Benz, které řídila žena ve věku 44 let. Při kontrole bylo zjištěno, že ve vozidle převáží zakázanou látku metamfetamin. Následovala domovní prohlídka, při které policisté zajistili předměty sloužící k výrobě pervitinu a další věci. Všechno  bude podrobeno znaleckému zkoumání. Žena si převzala obvinění z trestných činů výroba a držení předmětu k nedovolené výrobě omamné a psychotropní látky a jedu a přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu. Na státní zastupitelství byl doručen podnět k jejímu vzetí do vazby. Na příkaz soudu byla včera obviněná eskortovaná do vazební věznice v Litoměřicích.

Policisté sdělili podezření

Na začátku minulého měsíce kontrolovali chomutovští policisté osobní motorové vozidlo Alfa Romeo, které projíždělo ulicí Černovická. Součástí kontroly 26leté řidičky z Jirkova byl i orientační test na přítomnost zakázaných návykových látek, který byl pozitivní. Užívání metamfetaminu potvrdil i rozbor odebrané krve. Na základě zjištěných výsledků policisté sdělili podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Boty pod mikinou

Před chomutovským soudem stál v nedávné době 25letý muž z Jirkova. Odcházel odtud s podmíněným trestem za spáchanou krádež. Ponaučení si však nezval a své jednání zopakoval v květnu letošního roku. V jirkovské prodejně vzal z regálu jeden pár bot a tyto schoval pod mikinu. Pak prošel pokladnou bez řádného zaplacení částky 329 korun. Uvedené jednání policisté vyšetřují jako trestný čin krádeže.

27. července  2017

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207 

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem