Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Úvěr nesplácí

TEPLICKO - Při sjednávání smlouvy navíc lhala; Vykradená garáž; Zmizely šperky i elektronika... 

Úvěr nesplácí

     Z přečinu úvěrového podvodu se bude zodpovídat 54letá žena, která si vzala úvěr, který nesplácí. Prostřednictvím prodejce elektro zboží uzavřela se společností poskytující nebankovní půjčky smlouvu o spotřebitelském úvěru na nákup herní konzole v hodnotě více jak 15 tisíc korun. Při uzavírání smlouvy uvedla nepravdivé údaje o výši svého příjmu, navíc stanovené měsíční splátky nehradí. V uplynulých dnech byla obviněna z přečinu, za který by mohla strávit až dva roky za mřížemi.

 

Vykradená garáž

     Garáž v Duchcově vykradl zatím neznámý zloděj, který se po násilném překonání dveří vloupal dovnitř a odnesl si dvě sady ručního nářadí. Celkovou škodu majitel vyčíslil na šest a půl tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečiny krádeže a porušování domovní svobody, za které hrozí pachateli v případě dopadení až tříleté vězení.

 

Zmizely šperky i elektronika

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v teplické části Prosetice vloupal do rodinného domu. Uvnitř nemovitost prohledal a odcizil šperky, mobilní telefony a další elektroniku v hodnotě celkem přes čtyřicet tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečiny krádeže a porušování domovní svobody, za které trestní zákoník stanoví až tříletý trest odnětí svobody.

 

Hledáme svědky nehody

     Policie žádá občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo v době od 11:00 hodin dne 23. června do 16:30 hodin 24. června 2016 v Duchcově, ul. Osecká 90. Neznámý řidič tam měl poškodit zaparkovaný automobil Škoda Roomster a z místa nehody ujet, aniž by splnil povinnosti dané zákonem. Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

 

 

27. 6. 2016, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem